Αρχική Top ΝΕΑ Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ

Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ

Παρουσίαση της Ατζέντας Αντικατάστασης Πληθυσμών του ΟΗΕ μέσω μαζικής μετανάστευσης, για την οποία θέλουν να μας πείσουν ότι είναι απλά θεωρία συνωμοσίας. Βασισμένη στο βίντεο του Poseidon “Replacement Migration Explained”. Στο παραπάνω link θα βρείτε αυτούσιο το έγγραφο που αναλύει το βίντεο.

Ένα βίντεο που ξεκαθαρίζει τον λόγο που οι σημερινοί πολιτικοί, ακολουθούν την πολιτική της εισβολής των “επενδυτών”. Δείτε το και θα καταλάβετε ότι ότι και να λένε μπροστά στις κάμερες, οι πράξεις τους θα οδηγούν στην εισβολή…

Δελτίο Τύπου του Ο.Η.Ε. (ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, 17/3/2000):

– Ο Τομέας Πληθυσμού του Υπουργείου Οικονομικών και Κοινωνικών Υποθέσεων (DESA) του Ο.Η.Ε. δημοσίευσε μια νέα έκθεση υπό τον τίτλο: «Μεταναστευτική Αντικατάσταση (Replacement Migration): η λύση για τους μειούμενους και γηράσκοντες πληθυσμούς;».

Η «Μεταναστευτική Αντικατάσταση» αναφέρεται στους μετανάστες που θα χρειαζόταν μια χώρα για να αποτρέψει την μείωση και την γήρανση του πληθυσμού της, ως αποτέλεσμα των χαμηλών ποσοστών γονιμότητας και υψηλών ποσοστών θνησιμότητας.

Οι προβλέψεις του Ο.Η.Ε. δείχνουν ότι μεταξύ 1995 και 2050 ο πληθυσμός της Ιαπωνίας και σχεδόν όλων των χωρών της Ευρώπης πιθανότατα θα μειωθεί. Σε ορισμένες περιπτώσεις, μεταξύ των οποίων η Εσθονία, η Βουλγαρία και η Ιταλία, θα χαθεί το 1/4 με 1/3 του πληθυσμού. Η γήρανση του πληθυσμού θα είναι καταστρεπτική, ανεβάζοντας τη μέση ηλικία του πληθυσμού σε ιστορικά πρωτοφανή επίπεδα. Για παράδειγμα, στην Ιταλία, η μέση ηλικία θα αυξηθεί, από τα 41 έτη το 2000, στα 53 έτη το 2050. Η αναλογία μεταξύ του εργαζόμενου πληθυσμού (15-64 ετών) και των ηλικιωμένων θα μειωθεί σε πολλές περιπτώσεις στο μισό. Από 4-5 προς 1, σε 2 προς 1.

Εστιάζοντας σε αυτές τις δύο κρίσιμες προβλέψεις, η έκθεση εξετάζει λεπτομερώς οκτώ χώρες με χαμηλή γονιμότητα (Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ιαπωνία, Κορέα, Ρωσία, Αγγλία και Αμερική) και δύο τομείς (Ευρώπη και η Ευρωπαϊκή Ένωση). Για κάθε περίπτωση, εξετάζονται εναλλακτικά σενάρια για την περίοδο 1995-2050, υπογραμμίζοντας τον αντίκτυπο που μπορεί να έχουν διάφορα επίπεδα μετανάστευσης στο μέγεθος και την γήρανση του πληθυσμού.

Όπως δηλώνει ξεκάθαρα το κείμενο του πορίσματος της έρευνας του Ο.Η.Ε., η Ιταλία και η Γερμανία θα χρειαστούν τον μεγαλύτερο όγκο μεταναστών. 20 σχεδόν χρόνια μετά βλέπουμε ότι αυτές οι δύο χώρες, όντως απορρόφησαν έναν τεράστιο αριθμό ξένων. Συνεπώς οι «προτάσεις» του Ο.Η.Ε. εφαρμόστηκαν κατά γράμμα και μάλιστα πολύ πιο ριζοσπαστικά. Άλλωστε ένα δημόσιο έγγραφο δεν θα μπορούσε ποτέ να αναφέρει όλη την αλήθεια.

Όπως θα ακούσετε προς το τέλος αυτής της «προφητικής» συνέντευξης του Εβραίου Διοικητή του Ο.Η.Ε. Joseph Chamie από το 2014, λέει ότι: «κάθε χώρα θέλει να είναι υπεύθυνη για τα σύνορα της, όμως, αυτό έρχεται σε αντίθεση με των μεγάλων αριθμών των ανθρώπων που θέλουν να μπουν στην εκάστοτε (ευρωπαϊκή) χώρα, όπως και με τα «θέλω» του λαού». Δηλαδή ο Ο.Η.Ε. ενοχλείται που η εκάστοτε κυβέρνηση θέλει να έχει τον πρώτο λόγο, λες και ο λαός δεν την έχει ψηφίσει «δημοκρατικά» (στην Δημοκρατία που οι ίδιοι οι Σιωνιστές μας επέβαλλαν) και έχει άλλα «θέλω». Σήμερα βλέπουμε παντού γύρω μας πως τα «θέλω» του λαού μεταβάλλονται χάρη στην δράση των δεκάδων Μ.Κ.Ο. και Open Society ιδρυμάτων που χρηματοδοτούν Εβραίοι όπως ο Σόρος για να εξυπηρετήσουν αυτή την ατζέντα.

Το 2018 ο Ο.Η.Ε. δέσμευσε με το Παγκόσμιο Σύμφωνο Μετανάστευσης 152 χώρες ώστε να έχουν ανοιχτά τα σύνορα τους. Ως δια «μαγείας», όμως, το Ισραήλ και η Αμερική αρνήθηκαν να συμμετέχουν σε αυτό το άνοιγμα…

Ας διαβάσουμε τώρα τις απόψεις του ίδιου φιλέσπλαχνου και αλληλέγγυου αυτού ανθρώπου, για την πατρίδα του, το Ισραήλ.

Joseph Chamie: «Για πάνω από τις έξι δεκαετίες, οι διαδοχικές ισραηλινές κυβερνήσεις έχουν επανειλημμένως τονίσει την κεντρική θέση τους για την εβραϊκή μετανάστευση προς το εξωτερικό και του Νόμου της Επιστροφής (Law of Return) όλων των Εβραίων στο Ισραήλ για την ευημερία, την ασφάλεια και την επιβίωση του Έθνους.

Η κυβέρνηση του Μπέντζαμιν Νετανιάχου τοποθετεί τον αριθμό των ισραηλινών πολιτών που ζουν σήμερα στο εξωτερικό σε ένα εύρος από 800.000 έως 1 εκατομμύριο, το οποίο αντιπροσωπεύει το 13% όλου του πληθυσμού των Εβραίων.

Από τους Ισραηλινούς που διαμένουν σήμερα στο εξωτερικό, περίπου το 60% πιστεύεται ότι κατοικεί στην Βόρεια Αμερική, το 1/4 στην Ευρώπη και το 15% βρίσκεται διάσπαρτο στον υπόλοιπο κόσμο.

Οι πληθυσμιακές προβλέψεις δείχνουν ότι οι Εβραίοι Ισραηλινοί θα συνεχίσουν να αποτελούν την πλειοψηφία στο Ισραήλ, στο άμεσο μέλλον. Ωστόσο, θα είναι μια πρόκληση για τους Εβραίους Ισραηλινούς να διατηρήσουν την σημερινή τους κυριαρχία που φτάνει το 75%, κυρίως λόγω της μεγαλύτερης γονιμότητας των μη Εβραίων Ισραηλινών -γεννούν σχεδόν ένα παιδί περισσότερο ανά γυναίκα-, της εξάντλησης του αριθμού των πιθανών Εβραίων που θα επιστρέψουν στο Ισραήλ και της μεγάλης μετανάστευσης Εβραίων προς το εξωτερικό. Κατά συνέπεια, οι δημογραφικές προβλέψεις αναμένουν ότι το ποσοστό των Εβραίων στη χώρα -το οποίο έφθασε στο 89% το 1957- θα συνεχίσει να μειώνεται στις προσεχείς δεκαετίες, προσεγγίζοντας ένα ποσοστό που αγγίζει τα 2/3 του πληθυσμού στα μέσα του αιώνα.

Η μετανάστευση ενός μεγάλου μέρους του πληθυσμού μιας χώρας στο εξωτερικό, ειδικά των πολύ μορφωμένων και ταλαντούχων, θέτει σοβαρές προκλήσεις για οποιοδήποτε Έθνος. Ωστόσο, η μεγάλη μετανάστευση είναι πρόβλημα ειδικά για το Ισραήλ, λόγω του σχετικά μικρού πληθυσμού του, της μοναδικής εθνοτικής του σύνθεσης και της πολιτικής κατάστασης με τις γειτονικές χώρες.

Επιπλέον, η μετανάστευση Ισραηλιτών αυξάνει την επιρροή των ορθόδοξων εβραϊκών κοινοτήτων και ενισχύει την ανάγκη εύρεσης προσωρινών, μη-Εβραίων εργαζομένων, ιδιαίτερα στη γεωργία, την οικοδομή και τις υπηρεσίες υγείας. Η παρουσία περισσότερων από 200.000 αλλοδαπών εργαζομένων -με τους μισούς να είναι παράνομοι και κυρίως από την Ασία (ιδίως από την Ταϊλάνδη και τις Φιλιππίνες και όλο και περισσότεροι από την Αφρική)- συμβάλλει επίσης στην μεταβολή της εθνοτικής σύνθεσης της χώρας. (φυλετική αλλοίωση)

Η αποχώρηση των Εβραίων Ισραηλιτών συμβάλλει επίσης στην υπονόμευση της Σιωνιστικής Ιδεολογίας. Εάν πολλοί Εβραίοι Ισραηλινοί επιλέγουν να μεταναστεύσουν, γιατί οι Εβραίοι που έχουν ήδη ενσωματωθεί και είναι αποδεκτοί στις χώρες που έχουν πάει να επιστρέψουν στο Ισραήλ; Επιπλέον, σχεδόν το 1/4 των νέων Ισραηλιτών στην Ευρώπη παντρεύεται αλλόθρησκους. Η πλειοψηφία δεν ανήκει σε κάποια εβραϊκή κοινότητα και δεν συμμετέχει σε καμία εβραϊκή δραστηριότητα.

Η μεγάλης κλίμακας μετανάστευση όχι μόνο οδηγήσει σε κρίσιμες δημογραφικές και κοινωνικοοικονομικές ανισορροπίες στη χώρα, αλλά κυριότερα θέτει σοβαρές πολιτικές προκλήσεις και βάζει σε κίνδυνο τον αμιγώς εβραϊκό χαρακτήρα και την ακεραιότητα του Ισραήλ».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Άρθρα

«Χριστός Ανέστη» τα μεσάνυχτα της Τρίτης στις Εκκλησίες

Ανάσταση τα μεσάνυχτα της Τρίτης 26 Μαΐου, ημέρα της απόδοσης της εορτής του Πάσχα, θα πραγματοποιηθεί αύριο στις Εκκλησίες της χώρας. Για τον λόγο αυτό ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος θα...

Drive-in: Η επιστροφή των σινεμά μιας άλλης εποχής...

Σε λίγες μέρες η Αθήνα θα αποκτήσει, μετά από δεκαετίες, το πρώτο της drive-in σινεμά. Την ίδια ώρα, ο Δήμος Γλυφάδας ετοιμάζει drive-in θερινό σινεμά! Σκηνές από......

Η “Γαλάζια λίμνη” της Βόρειας Ελλάδας

Ένα σκηνικό που μοιάζει βγαλμένο από παραμύθι είναι αυτό που αντικρίζει όποιος βρεθεί στους περίφημους καταρράκτες του Σκρα. Στα βορειοδυτικά του νομού Κιλκίς, έξω από...

Βολιβία: Φυλακίστηκε ο υπουργός Υγείας-Σκάνδαλο αγοράς υπερτιμολογημένων αναπνευστήρων

Ο Μαρσέλο Ναβάχας, ο πρώην υπουργός Υγείας της Βολιβίας, προφυλακίστηκε χθες Κυριακή καθώς τον βαρύνουν υποψίες για διαφθορά που σχετίζονται με την αγορά μηχανημάτων...

Ολοταχώς προς τον εργασιακό μεσαίωνα

Το σχέδιο του Μαξίμου για ελαστικές μορφές εργασίας που αποκαλύπτει η έκθεση των Βρυξελλών για την 6η αξιολόγηση του Δημήτρη Χατζηνικόλα Την περασμένη Τετάρτη οι επίτροποι Βάλντις Ντομπρόβσκις,...