Με λεφτά από το Κοινωνικό Μέρισμα παίρνουν λιμουζίνες και bonus οι διευθυντές της ΔΕΗ

0
63
Κωστής Χατζηδάκης φωτογραφίζεται περιχαρής στο περίπτερο της εταιρείας Protergia, ανταγωνίστριας της ΔΕΗ, στην 84η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Σκάνδαλο Χατζηδάκη: Ακρίβυνε την ΔΕΗ οικειοποιήθηκε το Κοινωνικό μέρισμα και μοιράζει εκατομμύρια σε bonus και λιμουζίνες στα Golden Boys.

Μέγα σκάνδαλο του Κωστή Χατζηδάκη με διασπάθιση χρημάτων των Ελλήνων, που τα μοιράζει σε Golden Boy δικής του επιλογής στην ΔΕΗ. Μόλις ανέλαβε είπε ότι δεν θα ακριβύνει τους λογαριασμούς ρεύματος αλλά τελικά το ψέμα ήταν διπλό. Και το ρεύμα ακρίβυνε και έβαλε χέρι σε € 200.000.000 ευρώ από το κοινωνικό μέρισμα των φτωχών Ελλήνων, όπως αποκάλυψε ο υφυπουργός δημοσιονομικής πολιτικής Θόδωρος Σκυλακάκης. στον ΑΝΤ1, για να καλύψει τα ελλείμματα της ΔΕΗ που είναι στο χείλος του γκρεμού.

Έκοψαν €200εκ από το Κοινωνικό Μέρισμα των Ελλήνων που χτυπήθηκαν από την κρίση και τις μίζες τους και τα έδωσαν στον Κωστή Χατζηδάκη για να κάνει αυξήσεις στις αποδοχές των Golden Boys της ΔΕΔΔΗΕ και για τους δώσει εταιρικές κούρσες που δεν έχουν ούτε οι πρωθυπουργός κι οι υπουργοί!

Το ρηθέν, η ΔΕΗ «που είναι στο χείλος του γκρεμού» ήταν ένα ψέμα για πλουτίσουν οι εκλεκτοί της Νέας Δημοκρατίας σε βάρος του Ελληνικού λαού

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here