Η Γενοκτονία του Ελληνικού Έθνους ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

0
116
1.000.000 Έλληνες χάθηκαν σε μια 10-ετία

Η Γενοκτονία των Ελλήνων είναι η σκόπιμη και συστηματική εξόντωση του Ελληνισμού. Στο παρελθόν ο όρος γενοκτονία ενός λαού ερμηνευόταν ως σκοτωμοί, διωγμοί, ξεριζωμός. Στην εποχή μας ο όρος γενοκτονία σημαίνει μετάλλαξη και δεν θα είναι αποτέλεσμα ενός πολέμου, ο αφανισμός του Ελληνικού Έθνους, σαν αυτούς των Ποντίων, Αρμενίων, Κούρδων…

Η μετάλλαξη είναι το σχέδιο που υφαίνουν δεκαετίες τα κέντρα ελέγχου του πλανήτη και αποβλέπουν στην αλλοίωση όλων των λαών, κυρίως της Ευρώπης. Τα Ευρωπαϊκά, όμως κράτη, το ένα μετά το άλλο θωρακίζονται ή προσπαθούν να θωρακιστούν απέναντι στη λαίλαπα, που η Ατζέντα 21, η Συνθήκη του Μαρακές, το σχέδιο Kalergi, το σχέδιο αντικατάστασης των πληθυσμών του ΟΗΕ, συστηματικά προωθούν.

Η προπαγάνδα των συστημικών μέσων ενημέρωσης, βομβαρδίζει καθημερινά τον μέσο ανθρώπινο νου, με δημοσιεύματα, τα οποία παρουσιάζουν ως μονόδρομο για την επιβίωσή μας την μετανάστευση και κατ’ επέκταση την μετάλλαξη του DNA μας. Η παλιά καλή τεχνική της πλύσης του εγκεφάλου κερδίζει καθημερινά έδαφος.

Σε όποιον αντιστέκεται προσάπτουν τους χαρακτηρισμούς “φορά παρωπίδες”, ρατσιστής, εθνικιστής, σκοταδιστής.

Ναι! Σκοταδισμός είναι η νέα καραμέλα. Όσοι από εμάς θεωρούμε πως «η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει», ότι «η χώρα μας θα ζήσει στους αιώνες» κι άλλα τέτοια γραφικά βαδίζουμε στο ομιχλώδες μονοπάτι του εθνικισμού και του σκοταδισμού. Γινόμαστε εμπόδιο στον πολιτισμό και την εξέλιξη. 

Σε κάθε περίπτωση, όλοι όσοι έχουμε στο μυαλό μας πως μέχρι το τέλος του κόσμου θα συμβαίνει στη χώρα μας η διαιώνιση ενός ομοιογενούς πληθυσμού που θα μιλά την ίδια γλώσσα, θα κοινωνεί κοινή πίστη και θα ασπάζεται τις ίδιες παραδόσεις, είμαστε αθεράπευτα ρομαντικοί και γραφικοί. Ζούμε εκτός τόπου και χρόνου.

Τηλεοπτικά κανάλια, έντυπα και site έχουν επιστρατευθεί, προκειμένου με αλλεπάλληλα άρθρα και πηχαίους τίτλους να μας πείσουν ότι είναι οπισθοδρομικός όποιος δεν κατανοεί την αναγκαιότητα του πολιτιστικού άλματος ως μοναδική σωτηρία του έθνους. Στήνουν και οργανώνουν έρευνες “αξιόπιστων” ερευνητικών εταιρειών, βλέπε Kapa Research, με αποτελέσματα που κτυπούν κόκκινο στις εθνικές συνειδήσεις.

Θεωρούν πως είναι αδύνατον η χώρα μας να παραμείνει ίδια στους αιώνες των αιώνων. Η ενσωμάτωση λαθρομεταναστών (και όχι προσφύγων/μεταναστών όπως επικαλούνται αλλοιώνοντας άλλη μια φορά λέξεις και όρους), είναι μονόδρομος προκειμένου να διατηρήσουμε -για μερικούς αιώνες ακόμη-  ζωντανό το έθνος.

Θυμηθείτε και τους Πατέρες της εκκλησίας(Μητροπολίτες), που το τελευταίο διάστημα, ο ένας μετά τον άλλον από τον άμβωνα καλούν τους πιστούς να αγκαλιάσουν τους αλλοεθνείς και αλλόθρησκους “Να τους πάρουν νύφες και γαμπρούς τα παιδιά μας” ως λύση στο διαφαινόμενο αδιέξοδο.

Πρόσφατα στο Ethnos.gr διαβάσαμε ό,τι: Εκείνοι που δεν βλέπουν την εξέλιξη φυσικά και δεν μπορούν καν να σκεφτούν πως το «μπόλιασμα» με άλλες εθνικότητες ίσως να αποτελεί απάντηση στο ερώτημα «τι θα γίνει η Ελλάδα σε λίγα χρόνια;». Εάν δεν γίνει η πρόσμειξη με άλλα έθνη, εάν δεν «μεταλλάξουμε» νέους πληθυσμούς σε πλήρωμα της κιβωτού της γλώσσας και των παραδόσεών μας, τότε το ελληνικό χνάρι θα χαθεί σε τρεις-τέσσερις αιώνες.

Η Ελληνική ταυτότητα, όσο και η Εθνική κυριαρχία βάλλονται καθημερινά. Ο χορός της παρελκυστικής τακτικής καλά κρατεί. Με αρωγούς τα μέσα μαζικής ενημέρωσης αποσπούν την προσοχή μας σε δευτερεύοντα μη ουσιαστικά θέματα, ενώ σκάβουν τα θεμέλια της ύπαρξής μας, περνώντας το ένα αντεθνικό νομοσχέδιο μετά το άλλο. Ταυτόχρονα θέματα μείζονος σημασίας, όπως η καθημερινή ασφάλεια και επιβίωση του Έλληνα περνούν στα “ψιλά”, τη στιγμή που απλώνεται ομπρέλα προστασίας στους λαθρομετανάστες.

Με κυβερνήσεις που στελεχώνονται από άτομα με αμφισβητούμενη ηθική και συνείδηση-υπηρέτες μη ελληνικών συμφερόντων- οδηγούμαστε ως λαός στην ανυπαρξία. Διαπράττεται σε καθημερινή βάση ένα συνεχές έγκλημα προδοσίας και γενοκτονίας, που φυσικά θα παραμείνει ατιμώρητο, γιατί υπουργοί και βουλευτές, φρόντισαν να διασφαλίσουν σ εαυτόν το απυρόβλητο. Δεν υπάρχει τιμωρία για ευθύνη Υπουργών (Ελευθέριος Βενιζέλος, ο οποίος φέρεται και ως υποψήφιος Πρόεδρος της Δημοκρατίας-έλεος). Δεν υπάρχει τιμωρία για όσους συνετέλεσαν σε διαπραγμάτευση που έβλαψε την χώρα (αυτό που πρόσφατα η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ετοίμασε). Όλα στα μέτρα τους.

Η προδοσία, τα εγκλήματα κατά της ζωής (με τους εκατοντάδες φοροεισπρακτικούς νόμους και τροπολογίες, τα πρόστιμα και τις ποινικές διώξεις, που οδηγούν τόσο αξιοπρεπείς όσο και ψυχολογικά αδύναμους στην αυτοχειρία), την προτροπή και τελικά εξαναγκασμό σε μετανάστευση εκατοντάδων χιλιάδων νέων λαμπρών επιστημόνων, η εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και το ξεπούλημα των φυσικών πόρων και της πολιτιστικής κληρονομιάς ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ.

Είναι εντελώς πλασματική η μέριμνα για τα δικαιώματα του λαού μας.

Ο Έλληνας έχει μόνο υποχρεώσεις και ευθύνες!!!

Δεν έχει δικαιώματα!!!

Είμαστε ένας λαός με ιστορία πάνω από 4000 χρόνια. Οι χιλιετίες, οι κατακτητές, η αλλαγή της Θρησκείας δεν κατάφεραν να σβήσουν την γλώσσα μας ή τις παραδόσεις μας (γι’αυτά θα επανέλθω με άλλο άρθρο). Είμαστε ένας λαός με ιστορία και πολιτισμό, που τα νεοσύστατα κράτη ζηλεύουν.

Έχουμε και την τύχη να κατοικούμε στο πιο αξιόλογο περιβόλι της γης απ’ όλες τις απόψεις. Κλιματολογικά, Γεωπολιτικά, με πλούσιο έδαφος και ακόμα πιο πλούσιο υπέδαφος η χώρα μας υπερτερεί έναντι πολλών άλλων.

Έχουμε και κάτι ακόμα μοναδικό ηγέτες με παντελή άγνοια της διπλωματίας, στοιχειωδών γνώσεων της Ελληνικής ιστορίας και γεωγραφίας και ως αποδεικνύεται τις τελευταίες δεκαετίες είναι και μισέλληνες. Μισέλληνες, εφόσον, δεν υπερασπίζονται την εθνική μας κυριαρχία, το δικαίωμα εκμετάλλευσης των φυσικών και ορυκτών μας πόρων προς όφελος της χώρας, κατασπαταλούν το δημόσιο χρήμα, δεν αντιστέκονται στους ξενόφερτους παραλογισμούς (που τους βαφτίζουν πολιτισμό) και τέλος προωθούν τα συμφέροντα τρίτων και τα προσωπικά τους.

Αν θέλετε ειρήνη αγαπάτε το έθνος σας. Οι σοφοί ηγέτες βάζουν πάντα το καλό του δικού τους λαού και της χώρας τους πρώτα.Το μέλλον δεν ανήκει στους υποστηρικτές της παγκοσμιοποίησης.Το μέλλον ανήκει στους πατριώτες.Το μέλλον ανήκει σε κυρίαρχα και ανεξάρτητα …έθνη τα οποία προστατεύουν τους πολίτες τους, σέβονται τους γείτονες τους και τιμούν τις διαφορές που κάνουν κάθε χώρα ξεχωριστή και μοναδική, ……. από την ομιλία του Donald Trump, (δεν θα κρίνω το ποιόν του, επικροτώ όμως αυτή του την θέση) στον ΟΗΕ τον Σεπτέμβρη φέτος.

Ψάχνοντας να βρούμε τα αρνητικά και τις λύσεις…

Σύμφωνα με το σχέδιο αντικατάστασης πληθυσμών του ΟΗΕ η Ευρώπη πρέπει μέχρι το 2050 να δεχθεί 235.044.000 μετανάστες, για να διατηρήσουν τα ποσοστά 3:1 (εργαζόμενοι:συνταξιούχοι).

  • Όμως το μόνο που θα καταφέρουν, με αυτό το σχέδιο, είναι να καταστρέψουν το δυτικό πολιτισμό, έτσι όπως τον γνωρίζουμε. Στην πλειονότητά τους οι “μετανάστες’ είναι μουσουλμάνοι και ως μουσουλμάνοι είναι φονταμενταλιστές και δεν αλλάζουν την κουλτούρα τους, ενώ με την βία προσπαθούν να μας την επιβάλλουν. Αποτέλεσμα η αμορφωσιά και ο θρησκευτικός φανατισμός να οδηγήσουν μοιραία την Δύση σε ένα νέο Μεσαίωνα.
  • Όσον αφορά στον τομέα εργασίας, από τη στιγμή που οι μετανάστες απολαμβάνουν επιδόματα και παροχές στις νέες πατρίδες, δεν έχουν λόγο να εργαστούν. Τι σημαίνει αυτό; Αντί να βαδίζουμε στην αναλογία 3:1 που προσδοκά ο ΟΗΕ, Έλληνες θα δουλεύουν, θα στερούνται και θα χάνουν τις περιουσίες τους για να ταΐζουν τους μετανάστες. Μεγαλύτερο άνοιγμα στο ΑΕΠ, μεγαλύτεροι αριθμοί ελλειμμάτων.
  • Ας συνεχίσουμε με το βασικότερο.Πρέπει να γίνουμε πιο συνειδητοποιημένοι. Να σταματήσουμε να διατηρούμε τα ευχολόγια της παγκοσμιοποίησης και να γίνουμε ρεαλιστές. Ο κόσμος δεν θα αλλάξει με λόγια παγκόσμιας αγάπης. Υπάρχει πολύ ιστορικό μίσος μεταξύ λαών που καλώς ή κακώς δεν θα διαγραφεί παρά τις όποιες καλές προθέσεις. Καλό είναι να είμαστε φιλόξενοι αλλά έχουμε καταντήσει αφελείς. Μήπως είναι λύση η διακοπή αδειών ασυλίας, αυστηροποίση μέτρων ελέγχου και άμεση απέλαση όσων σύμφωνα με τις αρχές διεθνούς δικαίου δεν είναι πρόσφυγες; Η χώρα μας στην οικονομική κατάσταση που βιώνει και με τα ποσοστά ανεργίας και αστέγων, δεν μπορεί να δεχθεί και να πληρώνει μετανάστες.
  • Ο πληθυσμός μας συρρικνώνεται και γερνάει. Η υπογεννητικότητα δεν οφείλεται σε βιολογικούς παράγοντες. Οφείλεται στον κακό προγραμματισμό στήριξης της οικογένειας, σε όλα τα επίπεδα, από μεριά της εκάστοτε κυβέρνησης. Αν όλα αυτά τα χρήματα που σπαταλώνται ως επιδόματα, εκπαίδευση, περίθαλψη, αστυνόμευση, δικαιοσύνη, φυλακές, φρουρούς για τις δεκάδες χιλιάδων λαθρομεταναστών, που πλημμυρίζουν την πατρίδα μας…δίνονταν σε νέα ζευγάρια για στήριξη της οικογένειας προκειμένου να κάνουν παιδιά…αντί να θεωρούν τα παιδιά ως τεκμήριοΜήπως αυτό θα ήταν μια πολύ καλύτερη λύση για το μέλλον της πατρίδας μας;
  • Αν έπαυαν οι μιζαδόρικες κυβερνήσεις να αρνούνται έργα συμπαραγωγής για την ανάπτυξη της βιομηχανίας και της Εθνικής μας Άμυνας,…Μήπως τότε η δημιουργία χιλιάδων νέων θέσεων εργασίας, έδινε τη λύση της οικονομικής ανάκαμψης και την άνοδο του βιωτικό-οικονομικού επιπέδου των Ελλήνων;
  • Μήπως αν οι συμφωνίες εκμετάλλευσης του ορυκτού μας πλούτου ήταν προς όφελος της χώρας και των πολιτών της και όχι εκχωρήσεις δικαιωμάτων σε τρίτους με μηδαμινό αλλά συχνότερα αρνητικό όφελος, άλλαζε ο δείκτης του ΑΕΠ; Δεν μπόρεσα ποτέ να καταλάβω, πως είναι δυνατόν μια χώρα με πλούτο 16 δις ευρώ σε κοιτάσματα χρυσού και μόνο σε 2-3 νομούς της Μακεδονίας, το ιλιγγιώδες ποσό των 2,26 τρισεκατομμυρίων ευρώ σε ενεργειακά αποθέματα, 79,4 δισ. ευρώ σε μεταλλεύματα, 63,37 δισ. ευρώ σε βιομηχανικά ορυκτά…να είναι χρεωμένη και να μην μπορεί να θρέψει πλουσιοπάροχα τα παιδιά της…
  • και με την επίτευξη όλων των παραπάνω, με την οικονομική ανάκαμψη και τις χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας, ίσως να υπήρχε ελπίδα για το brain drain. Οι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες να γυρίσουν να αναπτύξουν εδώ τις δραστηριότητές τους και να κάνουν οικογένεια.

Όσο ουτοπιστικά μπορεί και να φαίνονται, δεν είναι ακατόρθωτα. Πολιτικοί με εθνική συνείδηση και βούληση χρειάζονται κι όχι ανίκανοι, άσχετοι τσαρλατάνοι

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here