Γιόρτασε τα 50 και κράτησε τη Φιλοθέη ξάγρυπνη με τον Ρέμο να δίνει ρέστα

0
82

Ο εφοπλιστής Φίλιππος Ευσταθίου σήκωσε στο πόδι μια γειτονιά για τα πεντηκοστά του γενέθλια

Ο ιδιοκτήτης της EFNAV Co. Ltd Φίλιππος Ευσταθίου έκλεισε τα πενήντα και σήκωσε μια γειτονιά στο πόδι, μια και το πάρτι γενεθλίων του στη βίλα του στη Φιλοθέη, με guest τον Αντώνη Ρέμο, κράτησε… ως το ξημέρωμα!

Το Σάββατο η γειτονιά με τα «γερά πορτοφόλια» έζησε «μεγάλες στιγμές» με ακόμα ένα χολιγουντιανό πάρτι.

Μετά τη βάπτιση-υπερπαραγωγή της εγγονής της Γιάννας Αγγελοπούλου, στην οποία επίσης τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος, η γειτονιά σηκώθηκε πάλι στο πόδι και δεν έκλεισε μάτι με το κάλεσμα του εφοπλιστικού ζεύγους Φίλιππου και Εύας Ευσταθίου

Βλέπετε, ο εορτάζων οικοδεσπότης, που ανήκει στο ζώδιο του Ζυγού, είχε φροντίσει μέσω επιστολής (!) να ενημερώσει τους γείτονές του για την ηχορύπανση από τα ντεσιμπέλ των ηχείων, ζητώντας την κατανόησή τους για τη διατάραξη της κοινής ησυχίας!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής αποζημίωσε και με το παραπάνω τους καλεσμένους. Εκτός από τους συγγενείς της οικογένειας, το «παρών» έδωσαν, μεταξύ άλλων, ο Βαγγέλης Τσάνος με τη σύζυγό του Μαρία Πατέρα, η Συλβάνα Πατέρα, ο Γιάννης και η Μαλβίνα Σαραντίτη, ο Βασίλης και η Χαρά Καίσαρη, η Χριστίνα Μήτση, ο Ηλίας Κοκοτός και ο Ανδρέας Κουρής.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here