Για να πετυχαίνουν πάντα τα γλυκά

0
36

Προσπαθήσατε να φτιάξετε ένα κέικ το οποίο όμως δεν φούσκωσε ποτέ ή κουλουράκια και μπισκότα που βγήκαν πολύ σκληρά; Η απογοήτευση μεγάλη και η απόφαση είναι ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ! Δύσκολη απόφαση γιατί σε όλους ειδικά στα παιδιά αρέσουν τα κέικ σοκολάτας, τα μπισκότα και τα κουλουράκια.Ποιο όμως είναι το μυστικό για να μην αποτύχει η συνταγή;

Το μυστικό για αφράτα και γευστικά γλυκά φούρνου είναι πολύ πιο απλό από ότι φαντάζεστε και βρίσκεται στο ψήσιμο!

Τα κέικ, τα παντεσπάνια ή άλλα ανάλογα γλυκά, τοποθετούνται συνήθως χαμηλά στο φούρνο, στο κάτω ράφι έτσι ώστε η επιφάνειά τους να φθάνει στη μέση του φούρνου.

Τα κουλουράκια τοποθετούνται στο μεσαίο ράφι του φούρνου.

Τέλος τα μπισκότα, που έτσι και αλλιώς πρέπει να είναι πιο τραγανά, μπαίνουν το πάνω ράφι και συνήθως θέλουν το λιγότερο ψήσιμο, εκτός κι αν πρόκειται για cookies που ψήνονται στο μεσαίο ράφι!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here