Απολαύστε το Chanel Couture show Άνοιξη-Καλοκαίρι 2020!

0
30

Ο οίκος Chanel παρουσίασε για μία ακόμη φορά ένα εντυπωσιακό Couture show για Άνοιξη- Καλοκαίρι 2020!

Η κεντρική αίθουσα του ιστορικού μνημείου Grand Palais μεταμορφώθηκε σε ρομαντικό καταπράσινο κήπο μοναστηριού για την επίδειξη άνοιξης-καλοκαιριού 2020 Haute Couture στο Παρίσι, όπου παρουσιάστηκε η συλλογή της Virginie Viard. Το σκηνικό θύμιζε ένα από τα βασικά σημεία της παιδικής ηλικίας του Gabrielle (Coco) Chanel – το αρχαίο Cistercian Abbey της Aubazi.

Τα χρόνια στο μοναστήρι και η αυστηρή ασπρόμαυρη στολή, που ήταν υποχρεωμένη να φορά, αποτέλεσαν την πηγή έμπνευσής της. Η ασπρόμαυρη στολή αναπροσαρμοζόμενη έμελλε να ντύσει τις πλουσιότερες και πιο κομψές γυναίκες της εποχής της.

Έχοντας πλήρη επίγνωση της βιογραφικής σημασίας του μοναστηριού στη ζωή της Chanel και της αισθητικής της, η Virginie Viard έκανε προσκύνημα στο Corrèze μια ηλιόλουστη μέρα τον περασμένο Σεπτέμβριο.

«Στον Karl δεν άρεσαν αυτά τα πράγματα. Η επίσκεψη αποδείχθηκε εμπνευσμένη.Μου άρεσε πολύ, ήταν γεμάτη γοητεία», εξήγησε η Viard στο παρασκήνιο του show. Ήταν τόσο συγκινημένη από τον κήπο του μοναστηριού που αποφάσισε να τον αναδημιουργήσει για αποτελέσει την επιβλητική διακόσμηση της επίδειξης στο Grand Palais. Δημιούργησε ένα περίβολο δεκάδων παλαιών σεντονιών που κρέμονταν σαν να είχαν πλυθεί πρόσφατα από τα κορίτσια και τις καλόγριες για να στεγνώσουν στο αεράκι. Τα μοντέλα έμοιαζαν με μαθήτριες με τα καλοκαιρινά παλτά και μπλούζες και τα παλιομοδίτικα μαύρα παπούτσια με λευκές κάλτσες μέχρι τον αστράγαλο.

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here