Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 17χρονου Μαρίνου στην Μάνδρα

0
43

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο 17χρονος, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 10 Φεβρουαρίου από τη Μάνδρα Αττικής, εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία του.Αποτέλεσμα εικόνας για Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση του 17χρονου Μαρίνου στην Μάνδρα

Η ανακοίνωση από το «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

«Η περιπέτεια του Μαρίνου Μ., 17 ετών, έληξε δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν. Ο Μαρίνος Μ. βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

“To Χαμόγελο του Παιδιού” θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Μαρίνο Μ. και την οικογένειά του για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

“Το Χαμόγελο του Παιδιού” με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός παιδιού ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here