Αρχική Top ΝΕΑ Αφράτο Oreo Cheesecake χωρίς ψήσιμο

Αφράτο Oreo Cheesecake χωρίς ψήσιμο

Υπέροχο, δροσερό chessecake oreo χωρίς ψήσιμο. Μια πολύ εύκολη και απλή συνταγή, με αφράτη, υπέροχη, πλούσια και κρεμώδη γέμιση μαλακού τυριού γεμάτη μπισκότα Oreo, για ένα υπέροχο δροσερό επιδόρπιο που σίγουρα θα λατρέψετε.

Θα χρειαστείτε

Για τη βάση

  • 350 γρ. μπισκότα με γέμιση της αρεσκείας σας
  • 120 γρ. βούτυρο

Για την κρέμα

  • 450 γρ. τυρί κρέμα
  • 100 γρ. λευκή κουβερτούρα (λιωμένη)
  • 200 γρ. ζάχαρη
  • 5 γρ. βανίλια εσάνς ή 2 βανιλίνες
  • 240 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 150 γρ. μπισκότα με γέμιση της αρεσκείας σας(σπασμένα)

Για το γαρνίρισμα

  • 240 γρ. κρέμα γάλακτος
  • 60 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 80 γρ. μπισκότα με γέμιση της αρεσκείας σας

Βήματα εκτέλεσης

  • Προσθέτουμε στο μούλτι τα μπισκότα και τα θρυμματίζουμε.Στη συνέχεια, τα μεταφέρουμε σε ένα μπολ, προσθέτουμε το βούτυρο λιωμένο και ανακατεύουμε καλά.
  • Σε μια αποσπώμενη φόρμα 25 – 26 εκ., στην οποία βάζουμε μία λαδόκολλα, αδειάζουμε το μπισκότο και με το κάτω μέρος ενός ποτηριού το πατάμε καλά έτσι ώστε να αφαιρέσουμε τον αέρα και να δημιουργήσουμε περιμετρικά ένα μικρό τοίχωμα περίπου στα 2 εκ.
  • Μεταφέρουμε τη βάση στο ψυγείο και αφήνουμε για 15 λεπτά για να σφίξει ξανά το βούτυρο.
  • Σε ένα μπολ με μίξερ χειρός ή στον κάδο του μίξερ, βάζουμε το τυρί κρέμα και το αφρατεύουμε για περίπου 3 – 4 λεπτά σε μέτρια ταχύτητα.
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα, τη ζάχαρη και τη βανίλια και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλο 1 λεπτό.
  • Αφαιρούμε το μείγμα του μίξερ σε ένα 2ο μπολ και στον κάδο, χωρίς να τον καθαρίσουμε, προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και χτυπάμε για 2 – 3 λεπτά, μέχρι να αφρατέψει.
  • Συνεχίζουμε με τη ζάχαρη άχνη και χτυπάμε για άλλα 30’’. Ομογενοποιούμε τα δύο μείγματα, προσθέτουμε τα σπασμένα μπισκότα και ανακατεύουμε καλά.
  • Μεταφέρουμε την κρέμα μέσα στην αποσπώμενη φόρμα και με απαλές κινήσεις την απλώνουμε ομοιόμορφα.
  • Την τοποθετούμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, ώστε να σφίξει. Στον ενδιάμεσο χρόνο για το γαρνίρισμα, με ένα μίξερ αφρατεύουμε την κρέμα γάλακτος μαζί για περίπου 2 – 3 λεπτά και μόλις δούμε ότι αρχίζει να πήζει προσθέτουμε τη ζάχαρη άχνη και συνεχίζουμε το χτύπημα για άλλα 30’’.
  • Μεταφέρουμε την κρέμα σε ένα κορνέ ζαχαροπλαστικής και στολίζουμε το πάνω μέρος του cheesecake.
  • Μόλις το cheesecake είναι έτοιμο πασπαλίζουμε με τριμμένα μπισκότα και απολαμβάνουμε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Τελευταία Άρθρα

Μήνυση κατά της Google για παραβίαση του απορρήτου...

Μήνυση κατά της Google κατατέθηκε την Τρίτη σε μια προτεινόμενη αγωγή με την οποία η εταιρεία κατηγορείται ότι παραβίασε το απόρρητο εκατομμυρίων χρηστών της,...

Έκλειψη παρασκιάς Σελήνης το βράδυ της Παρασκευής, ορατή...

Μία έκλειψη παρασκιάς Σελήνης θα συμβεί την Παρασκευή 5 Ιουνίου, ένα φαινόμενο κατά το οποίο το φεγγάρι περνάει μέσα από την παρασκιά της Γης, δηλαδή το...

LIVE: Η παρουσίαση της καμπάνιας για τον ελληνικό...

Δείτε σε απευθείας μετάδοση την παρουσίαση της καμπάνιας του ελληνικού τουρισμού για το 2020. Την παρουσίαση ανοίγει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. https://youtu.be/8tkdAYsJTqg  

Προσωπικός Αριθμός: Τέλος για το ΑΦΜ – Τι...

Στον Προσωπικό Αριθμό αναφέρθηκε ο Κυριάκος Πιερρακάκης, μιλώντας το πρωί της Τετάρτης (03/06) στον ΣΚΑΪ, όπου εξήγησε ότι θα θα αποτελεί τον αριθμό της ταυτότητας μας και...